Over ons

XiBelgië logo

XiBelgië is onderdeel van Gadget-Store. Xiaomi werd in 2010 opgericht door Lei Jun. Lei Jun is van mening dat hoogwaardige technologie geen fortuin hoeft te kosten. Xiaomi ontwikkelt hardware, software en internetdiensten met behulp van zijn Mi-fans. Xiaomi gebruikt de feedback van zijn fans om het assortiment hierop af te stemmen. Met meer dan 61 miljoen verkochte smartphones in 2014, en producten gelanceerd in Taiwan, Hong Kong, Singapore, Maleisië, India, Indonesië en Brazilië, is Xiaomi zijn voetafdruk over de hele wereld aan het uitbreiden om een wereldwijd merk te worden.

Over Gadget-Store
Gadget-Store logo
Gadget-Store is een onderneming die gestart is op 1 april 2012 en biedt via verschillende webwinkels Phoneclick.be, Blackview België en Xiaomi België kwalitatieve smartphones aan. Naast bekende merken zoals Apple en Samsung, verkoopt Gadget-Store ook smartphones van Chinese merken zoals Blackview, Huawei en Xiaomi. Daarnaast biedt Gadget-Store de nodige accessoires en aanvullende diensten aan en beschikt deze bovendien over een eigen reparatiedienst voor een vlotte garantie- en reparatieafhandeling.

Waar staan wij voor
  • Onze klantenservice is open van maandag tot en met zondag (ook op feestdagen) van 7.00 uur tot en met 23.30 uur
  • Gratis supersnelle 24-uurs levering voor producten die direct uit eigen voorraad worden geleverd (ook in het weekend dankzij zaterdagslevering)
  • Aanbieder van het grootste assortiment smartphones van de Benelux: keuze uit meer dan 500 verschillende smartphones tegen een scherpe prijs
  • Uitstekende garantie en retourafhandeling
  • Duidelijke website en orderafhandeling

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Gadget-Store VOF
Commerciële bedrijfsnaam: Gadget-Store

Maatschappelijke zetel
Gadget-Store VOF
Jules De Saint-Genoisstraat 13
9050 Gentbrugge
België

Winkeladres
XiBelgië
Brusselsesteenweg 613
9050 Gentbrugge
België

Contactgegevens
Telefoonnummer: +32 9 298 15 65
E-mailadres: info@xibelgie.be

BTW-identificatienummers
België: BE 0717.693.201
Nederland: NL 8262.06.311B01

Rekeninginformatie
Gadget-Store VOF
IBAN: BE17 3631 1082 0621
BIC: BBRU BE BB


Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.